【ケロチナミン配合起爆剤】 副作用:ゲーム、漫画、奇行、浦和レッズ
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材料 (23cm round pan)
タルト台 (tart)
無塩バター (unsalted butter) 100g
砂糖 (sugar) 60g
卵 (egg) 1/2
小麦粉 (flour) 150g
バニラオイル (vanilla oil) 少々 little bit
フィリング (filling)
卵 (egg) 2
砂糖 (sugar) 40g
小麦粉 (flour) 2 table spoon
牛乳 (milk) 200ml
生クリーム (heavy cream) 100ml
バニラオイル (vanilla oil) 少々 little bit
りんご(apples): 生1個 (1 fresh)、煮りんご1・5個分+砂糖50~80g (1.5 cooked apple with sugar 50-80g)
1. 煮りんごを作る。(できたら前日に用意する)りんごは四つ割にして2mmくらいの厚さに切る。なべにりんごと砂糖(50~80g、好みで分量は変える)をいれ、砂糖をからめながら火にかける。水けが完全にとんだら火からおろし、さます。
Prepare cooked apple (if possible, prepare the night before). Cut 1.5 apples in 4, then slice them to be about 2mm. Put apples and sugar in a pan and cook them with medium heat. Stir occasionally. When you see no water, turn the heat off and cool.
2. オーブンは170~180℃に温めておく。
Preheat the oven to 350F.
3. タルト台を作る。タルト台はクッキー生地と同じように作る。ひとまとめにしたらラップで包んで冷蔵庫で最低一時間ねかす。
Prepare dough for tart. Follow the same steps as shown in cookie recipe, and wrap the dough with plastic wrap and leave in a fridge for at least one hour.
4. フィリングを作る。ボウルに小麦粉、砂糖、卵、牛乳、生クリーム、バニラオイルの順に材料を入れ、よく混ぜる。裏ごしをとおす。
Prepare the filling. Put the ingredients in a bowl in the order of flour, sugar, eggs, milk, heavy cream, and vanilla oil. Mix well. Put it through strainer.
5. タルト台を取り出し小麦粉を手につけ、こねる。しっかりまとまったら二枚のラップにはさんでめん棒でうすく伸ばし、型にかぶせるように入れる。フォークでピケ(穴あけ)をして、できたらアルミホイルをしいて重し(あずきとか)をのせる。(こうするとタルト台が膨らまない。でも私はあまり気にしてない)
Take the tart dough out and knead with hands with a bit of flour. When it becomes smooth, put it in between plastic wrap and flatten it with a rolling pin. Put the thin dough in tart pan and make tiny holes with a fork. If possible, lay a foil on top and put some weight (like beans). If you do this, the crust will not expand while baking, but I really don’t care.
6. タルト台をオーブンで約12分焼く。下焼きなので完全に焼ける前にオーブンから出す。
Bake the dough in an oven for about 12 minutes. This is just to cook it half way, so take it out before it is completely done.
7. りんごは煮りんごと同じように切る。タルト台に煮りんごと生りんごを重ねるようにしきつめ、フィリングを流しいれる。170~180℃のオーブンで約40分、フィリングが固まるまで焼く。
Cut the apples just like you did with cooked apples. Lay both fresh and cooked apples in the crust and slowly fill it with the filling. Bake it for about 40minutes in 350F, until the filling becomes dense.
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