【ケロチナミン配合起爆剤】 副作用:ゲーム、漫画、奇行、浦和レッズ
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15cm~18cm Round pan
クリームチーズ Cream Cheese 1箱 220g
卵 Eggs 2
生クリーム Heavy Cream 60ml
牛乳 Milk 40ml
コーンスターチ Corn starch 15g
砂糖 Sugar 75g
バター Butter 30g
レモン汁 Lemon juice 少々 Little bit
1.クリームチーズとバターは室温に戻しておく。オーブンは160~170度にあたためておく。卵は卵黄と卵白にわけておく。
Leave cream cheese and butter in room temperature. Preheat the oven at 340F. Separate eggs into yolks and white.
2.ボウルにふるったコーンスターチ(ない場合は小麦粉)、生クリーム、牛乳をいれ、レモン汁を加えてだまにならないようによくまぜる。だまになってしまったら濾す。
Mix corn starch, heavy cream, and milk in a bowl. Add lemon juice and mix well. Use strainer if needed.
3. クリームチーズを練る。やわらかくなったらバターも加え、よくまざるようにへらで練る。砂糖の半分くらいを混ぜて練る。
Cream butter and cream cheese. Mix well with half of sugar. Cream until soft.
4. 3に卵黄を加えてよくまぜる。さらに2も加えてなめらかになるまで混ぜる。
Add egg yolks into 3. Mix well. Add 2 and mix until smooth.
5. 卵白は砂糖を加えながら7分立てにする。泡だったら4にまず1/3加えてよく混ぜ、さらに残りを加えて泡をつぶさないようにへらで切るようにまぜる。
Beat egg white with the rest of sugar. Stop before it gets very firm. Add 1/3 of meringue into 4, and mix well with a whisk. Then add the rest of meringue. Try not to mix too much and use spatula so do so.
6. 生地を型に流し込み、お湯をはった耐熱皿に浮かべて、オーブンで約1時間焼く。
Put 5 into the pan. Prepare a deep dish with hot water and then float the pan in it. Bake it for about 1 hour.
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