【ケロチナミン配合起爆剤】 副作用:ゲーム、漫画、奇行、浦和レッズ
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材料 (ingredients) 18-20cm round pan
卵 (eggs) 4
砂糖 (sugar) 100g
小麦粉 (flour) 100g
バター (butter) 30g
バニラオイル (vanilla oil) 少々 few drops
1. 卵は卵黄と卵白にわける。オーブンは170~180度に余熱。小麦粉はふるっておく。
Separate egg york and white. Preheat the oven at 350F. Shift flour.
2. 卵黄に砂糖の2/3を入れてリボンがかけるようになるまでしっかりあわ立てる。
Add 2/3 of sugar to egg york and beat until firm.
3. 卵白に残りの砂糖を2-3度にわけて加え、角がたつまでしっかりあわ立てる。
Add the rest of sugar to egg white and beat until very firm (merengue).
4. 卵黄の1/3を卵白に加え、よくまぜる。しっかりまざったら残りの卵黄をいれ、泡をつぶさないようにまぜる。
Add 1/3 of egg york to merengue and mix well. When it's mixed, add the rest of york. Do not overmix and be careful not to mash it.
5. 4にふるっておいた小麦粉をいる。切るようにまぜる。
Add flour to 4. Cut the flour into the dough.
6. バターは湯せんか電子レンジで溶かし、バニラオイルを加えて、人肌までさましたら5に加えまぜる。
Melt butter and add vanilla oil into it. Cool to body temperature and add to 5. Blend well.
7. 生地を型にいれてオーブンで30~40分焼く!たけぐしをさしてべっとりついてこなくなったら焼き上がり~♪
Put the dough into a pan and bake for 30-40 minutes. It's done when you stick a bamboo stick and no dough comes with it!
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