【ケロチナミン配合起爆剤】 副作用:ゲーム、漫画、奇行、浦和レッズ
[PR]上記の広告は3ヶ月以上新規記事投稿のないブログに表示されています。新しい記事を書く事で広告が消えます。
バター(Butter) 150g
砂糖(Sugar) 110g
卵(Egg) 1
小麦粉(Flour)200g
バニラオイル(Vanilla oil)few drops
スライスアーモンド(Almond slices) as much as you like!
1. バターは室温に戻しておく。卵は溶いてバニラオイルと混ぜておく。小麦粉はふるっておく。
Leave the butter in room temperature. Mix an egg with vanilla oil. Shift flour.
2. バターをボウルに入れ、練る。クリーム状になったら泡だて器に変えて泡立てる。とても辛いという人は省略してもそれほど変わらない。砂糖を2~3回に分けて混ぜる。溶き卵も加えてよく混ぜる。
Cream butter. Whip with a whisk for richer taste. Add sugar first and mix well. Then add egg gradually and blend.
3. ふるっておいた粉を切り込むように混ぜる。こねないこと!!こねると硬くなる!あまりベタベタになるまで混ぜないこと。あくまでも生地を切るようにサクサクと切り込む。半分くらいまだ粉っぽい状態のときにスライスアーモンドの3/4量をいれて、少し粉気が残るかなーくらいの状態で混ぜるのをやめ、ラップにぴったりと包んで冷蔵庫で寝かす。最低でも1~2時間は寝かす。
Add shifted flour to 2. DO NOT MIX TOO MUCH. Try to cut flour into the butter mixture. Throw 3/4 of almond slices and mix. Stop just before the flour and butter are completely mixed. Wrap the dough with plastic wrap and leave in a fridge for at least 1-2 hours.
4. アーモンドを乾煎りする。フライパンを中火で熱してアーモンドをいれ、小刻みにゆする。きつね色になるまでいって出す。生地をいったん冷蔵庫から出し、棒の形にする。最初はちょっと硬いので20分くらい出しておいても大丈夫。まわりに炒ったアーモンドをくだいてつける。またラップで包んで冷蔵庫にしまう。
Roast almonds. Heat a frying pan and roast sliced almonds until they become golden brown. Take out the dough from a fridge and shape like a pole. Sprinkle crushed, roasted almonds around the dough. Wrap it again and leave in a fridge.
5. オーブンを170~180度にあたためる。生地を5mmくらいの厚さにきり、オーブンシートを敷いたテンパンに間隔をあけて並べる。20分くらい、きつね色になるまで焼く!
Preheat the oven at 350F. Cut the dough thinly (about 1/4 inch) and bake for about 20min until the ridges become golden brown!
COMMENT