【ケロチナミン配合起爆剤】 副作用:ゲーム、漫画、奇行、浦和レッズ
[PR]上記の広告は3ヶ月以上新規記事投稿のないブログに表示されています。新しい記事を書く事で広告が消えます。
材料 (4人分)Ingredients for 4
りんご4個 (Four apples)
砂糖 大さじ4+α (4 tablespoon or more of sugar)
シナモン スティックなら4本、パウダーならりんご一個につきおおさじ1
(Cinnamon 4 sticks or 4 tablespoon)
バター 小さじ4 (Butter 4 tablespoon)
白ワイン カップ1/2 (1/2 white wine)
お湯 カップ1/2 (1/2 cup hot water)
1.りんごの芯を抜き、砂糖(各大さじ1)、シナモン、バターを中にいれる。少し深い耐熱皿にりんごを並べる。
Remove the core of apples and put sugar (1 spoon per each), cinnamon, and butter. Place apples in a deep pan.
2.ワイン、お湯、砂糖(大さじ3くらい)を混ぜ、りんごの上にかける。
Mix wine, hot water, and sugar (3 spoon or more) and pour on apples.
3. 170度のオーブンで30~40分焼く!
Bake them at 350F for 30-40 minutes!
このレシピだとほんのり甘い、酸味の強い焼きりんごができます!食後のデザート向けです。砂糖とバターの量を増やすとおやつっぽくなります。あ~あったまった♪
This recipe is not really sweet, so it's suitable for dessert after dinner. You can add more sugar and butter for kids and your sweeter side! It makes you feel reall warm...
COMMENT