【ケロチナミン配合起爆剤】 副作用:ゲーム、漫画、奇行、浦和レッズ
[PR]上記の広告は3ヶ月以上新規記事投稿のないブログに表示されています。新しい記事を書く事で広告が消えます。
材料
無塩バター (unsalted butter) 100g
砂糖 (sugar) 50g
卵 (egg) 1/2個
小麦粉 (flour) 150g
バニラオイル (vanilla oil) 少々 little bit
チョコチップ (chocolate chip) 入れたいだけいれる as much as you like!
1) オーブンを170C~180Cに温める。
Preheat the oven (350F).
2) バターをクリーム状に練り、砂糖を加えてよく混ぜる。
Cream butter and add sugar. Mix well.
3) 2に卵とバニラオイルを加える。
Add egg and vanilla oil to 2.
4) 3に小麦粉を切るようにして混ぜる。こねるとかた~くなるのでこねない。
Mix flour into 3. Mixing too much will make cookies really hard, so try to cut the flour into it.
5) チョコチップをわさっといれる。
Add chocolate chips.
6) 生地をラップで包み、(めんどくさい人はボウルごとラップをかけて)冷蔵庫で最低でも1時間は冷やす。冷凍庫だと素早く冷える。寝かす時間が長いほうが生地がおちついてしっとりする。
Wrap the dough with plastic wrap and put it in a fridge for at least an hour. Using freezer is faster. But it will taste better if you leave it longer.
7) テンパンにクッキーシート(またはバターをぬったアルミホイル)をしき、手でクッキーの形を作り、オーブンで10~15分焼く。ふちがこんがり焼けたらできあがり。
Put cookie sheet or foil (spread butter on top) on a pan, form cookie with hand and bake them about 10-15 minutes. When they are brown on a rim, it's done.
COMMENT