【ケロチナミン配合起爆剤】 副作用:ゲーム、漫画、奇行、浦和レッズ
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チョコレート(クーベルチュール)Chocolate: 100g
生クリーム Heavy Cream: 50ml
洋酒 Liquor
コーティング Coating
クーベルチュール Coating chocolate: 100g
ココア、粉砂糖 Cocoa Powder, Powder sugar
チョコレートにはスイート、ミルク、ビターなどがあるので好きなのを選ぼう!(There are sweet, milk, bitter, etc. for chocolate so pick whatever you like!)
1) ガナッシュ用のチョコレートを刻む。鍋に生クリームを入れ中火にかけ、沸騰寸前で火からおろし、チョコレートを入れてよく混ぜる。好みの洋酒を入れる。ブランデー、コニャック、ラムなどがおいしい。今回はカルーアを使用!
Chop chocolate into small bits. Heat the heavy cream and stop before it boils. Add chocolates and mix until firm. Add any of your favorite liquor! Brandy, Cognac, and Rum are always good choices. I used Kaluha this time!
2) ガナッシュが冷めてかたくなったらしぼりだし袋か手で形を作る。バットに流しいれて固めてから切って四角にしてもOK。別のボウルにコーティング用のチョコレートを湯煎で溶かす。十分冷えたガナッシュのまわりにチョコをからめてよく冷やす。まわりにココアや粉砂糖をつけてできあがり~♪
Shape round or square when it becomes hard enough. If it doesn’t become hard, leave in a fridge for about 1 hour. Melt coating chocolate into another bowl and dip truffles in it. Cool. Sprinkle cocoa powder or powder sugar! Enjoy!
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